Handelsbetingelser

Betaling
Til betaling benyttes Dankort, Visa Electron, Visa, eller MasterCard.
Ved betaling med kort bliver beløbet først hævet fra din konto når varen afsendes - er en vare i restordre bliver beløbet først hævet ved afsendelsen af varen.
Når du køber varer på sikkerhedsbutikken.dk krypteres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med QuickPay/Nets.
Vores indløsningsaftale med Nets indebærer at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden, og for at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger, gemmer vi ikke disse oplysninger. Alle betalinger foregår på QuickPay's sikrede servere.
Vi beholder udelukkende en elektronisk kvittering fra QuickPay/Nets, som gør, at vi kan trække det beløb, som du har accepteret.
Fortrydelsesret
Ved køb på sikkerhedsbutikken.dk har du 14 dage til at oplyse os om din fortrydelse. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du fortryder dit køb.
  • Inden 14 dage efter at du har modtaget varen, skal du oplyse os om din fortrydelse og fremsende en mail på bfuc@bfuc.dk med de relevante oplysninger.
  • Du har så 14 dage til at returnere varen til os. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto.
  • Du hæfter for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
  • Der er ikke fortrydelsesret på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.
  • Du skal selv dække omkostningerne for tilbagelevering. Det betyder, at vi kun vil modtage varer, hvor der er betalt for leveringen af varerne.
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
BFUC
Hedelykken 10
2640 Hedehusene
att. Lager
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.
Varen bedes tilbagesendt i samme emballage, som du modtog varen i for at sikre varens stand.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Du kan læse mere om returnering af varer og dine muligheder for at klage på Forbrugerklagenævnets hjemmeside

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

Telefon: 4171 5000
Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. sikkerhedsbutikken.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles sikkerhedsbutikken.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation.
Vedlæg en fyldig fejlbeskrivelse af varens defekt og en kopi af købsfakturaen. Varen vil som hovedregel blive repareret eller ombyttet til en tilsvarende indenfor ca. 14 dage. Såfremt der forekommer specielle forhold, som gør det umuligt, at klare reparationen eller ombytningen indenfor den ovennævnte tid, kan det dog trække længere ud.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

BFUC
Hedelykken 10
2640 Hedehusene

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Persondatapolitik
For at du kan foretage køb via sikkerhedsbutikken.dk registreres køber med følgende personlige oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail-adresse
Personoplysningerne registreres hos sikkerhedsbutikken.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos sikkerhedsbutikken.dk har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning som f.eks. ved misbrug af stjålne betalingskort.
Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos sikkerhedsbutikken.dk således at man løbende modtager nyheder og anden information fra sikkerhedsbutikken.dk Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. Dette kan gøres på forsiden af sikkerhedsbutikken.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16.12.2015